Jobmate Underarmsstøtte

0,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 970,- + moms

Underarmsstøtten Jobmate aflaster hele underarmen og forebygger symptomer som f.eks. musearm, stivhed eller ubehag. Den asymmetriske design giver ekstra støtte, når man bruger det numeriske tastatur eller et tastatur. Armstøtten monteres på skrivebordet og passer til både lige og vinklede bordplader. Overfladelag af smudsafvisende kunstlæder for nemmere rengøring.

Prøv Jobmate Underarmsstøtte GRATIS i 14 dage – Helt uforpligtende. På den måde har du tid til at vende dig til produktet, og mærke den forskel det kan have på dit daglige arbejde, inden du beslutter dig for at købe.

Ønsker du ikke at beholde produktet, meddeler du blot dette til leverandøren, og vores fragtmand kommer og afhenter det igen.

Kategori:

Produktbeskrivelse

Jobmate Underarmsstøtte

Jobmate Armrest aflaster hele underarmen og forebygger symptomer som f.eks. musearm, stivhed eller ubehag. Den asymmetriske design giver ekstra støtte, når man bruger det numeriske tastatur eller et tastatur. Armstøtten monteres på skrivebordet og passer til både lige og vinklede bordplader. Overfladelag af smudsafvisende kunstlæder for nemmere rengøring.